Inloopochtenden uitvaartcentrumIn de maanden mei en juni zal het Uitvaartcentrum te Middenmeer elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur geopend zijn voor een kopje koffie of thee. Bij mooi weer hopen wij buiten een kopje koffie of thee te kunnen serveren. De eerste inloopmiddag zal zijn op vrijdag 6 mei a.s. en vervolgens wekelijks in de maanden mei en juni.
 
Er zal namens de vereniging iemand aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden, zij zal u rondleiden en de afscheidskamers eventueel tonen.
 
Sinds einde 2021 beschikt Uitvaartcentrum Middenmeer over twee prachtige verbouwde afscheidskamers “Hoeve” en “Polder”. Deze afscheidskamers – voorzien van catering en eigen toilet - zijn 24/7 toegankelijk voor familie en nabestaanden en bieden de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare.
 
Impressie Afscheidskamer Polder Impressie Afscheidskamer Hoeve


Uitvaartverzorging Wieringermeer biedt u houvast en rust in de hectische dagen die een overlijden met zich meebrengt. Onze begeleiding kenmerkt zich door warme betrokkenheid, grote flexibiliteit en oog voor detail. Wij staan open voor al uw ideeën zodat het afscheid passend is en aansluit op al uw persoonlijke wensen.

Het sfeervolle uitvaartcentrum biedt alle mogelijkheden voor een uitvaart. Dankzij de uitgebreide faciliteiten kunt u de opbaring, rouwbezoeken, de afscheidsplechtigheid en de condoleance allemaal op een plek laten plaatsvinden.
 
   
  Uitvaartbegeleiding UVWM