Uitvaartwensenformulier

Als u speciale wensen heeft voor uw eigen uitvaart, dan bieden wij u de mogelijkheid tot het downloaden van ons Uitvaartwensenformulier. 

Het kan voor sommige mensen een geruststelling betekenen, als zij hun wensen kunnen vastleggen voor het moment dat zij komen te overlijden. De nabestaanden komen dan niet voor moeilijke keuzes te staan wat de overledene eigenlijk gewild zou hebben. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan begraven of cremeren, de kledingkeuze tijdens de uitvaart, moeten er bloemen op de kist of misschien wilt u dat er een herdenkingsdienst in een bepaalde kerk wordt gehouden. Al uw wensen kunt u voor uw naasten kenbaar maken door een uitvaartwensenformulier in te vullen.

U kunt er om vragen bij onze administratie via e-mail: administratie@uvwm.nl. Het formulier kan u toegestuurd worden via de post of via de mail.

U kunt er ook voor kiezen om het uitvaartwensenformulier te downloaden, zelf uit te printen en in te vullen. Wij adviseren u om het ingevulde formulier bij uw belangrijke papieren te bewaren, zodat uw nabestaanden uw wensen kunnen laten uitvoeren.

Voor het downloaden van het uitvaartwensenformulier, klik op onderstaande link:
Uitvaartwensenformulier