Verzekering

Verzekering

Uitvaartverzekering

Het afsluiten van een goede uitvaartverzekering is een verantwoordelijkheid die we vaak liever voor ons uit schuiven, want natuurlijk denken we er niet altijd aan… maar iedereen krijgt er eens mee te maken. Overlijden hoort bij het leven. Toch komt een sterfgeval vaak plotseling en brengt het onverwachte lasten met zich mee.

Het niet hebben van een uitvaartverzekering kan vervelende financiële gevolgen hebben voor de nabestaanden. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een passende uitvaartverzekering. Als Monuta partner kunnen wij u op de voordelen wijzen van een Monuta Uitvaartverzekering. 

Wilt u meer weten over Monuta Uitvaartverzekeringen? Neem dan contact op met onze adviseur:

Jelle Terpstra
T.  0227 – 501431
M. 06 – 2953 0620
info@uvwm.nl

U kunt dan een afspraak maken voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.
 

Axent Uitvaartverzekering

Heeft u in het verleden een uitvaartverzekering bij de Uitvaartvereniging Wieringermeer afgesloten en wilt u hier meer informatie over? Of wilt u een adreswijziging doorgeven? De polissen zijn een aantal jaren geleden overgedragen aan Axent Nabestaandenzorg. Per 1 oktober 2016 is Axent samengegaan met Ardanta.

Voor informatie over uw polis kunt u contact opnemen met Ardanta op telefoonnummer 053 – 488 11 75 of kijk op ardanta.nl